Kisah yang ingin aku ceritakan ini berlaku di kampung aku di selatan tanah air,iaitu di FELDA Ayer Tawar,Kota Tinggi,Johor Darul Takzim. Sudah menjadi lumrah kebiasaannya kenduri kahwin kerap diadakan di waktu cuti sekolah. Mungkin jugak mudah mendapatkan pertolongan jiran-jiran dan sanak-saudara dalam urusan persediaan majlis. Masa...

Sudah lebih 2 bulan aku hidup bersama pak usu. Dan selama itulah aku menjadi pemuas nafsunya. Tidak kira waktu dan tempat, kalau dia nak aku akan turuti. Samada yang simple atau yang berat, semua aku lakukan dengan rela. Aku rela menjadi hamba seks pak usu....

Aku tak tahu memang dia suka atau sebaliknya. Kalau nak kata dia tak ada lagi uniform lain, setiap tahun dia dapat kain untuk buat uniform. Tapi yang peliknya kenapa dia asyik pakai uniform yang sendat dan nampak semakin nipis di tubuhnya. Biasanya itu uniform yang...

Aku memang suka wanita yang berumur. Tambah lagi yang sedikit chubby and tembam. Aku berumur 30 tahun. Masih single. Aku aktif bersukan, sering ke gym dan bermain bola. Tubuhku ini boleh lah dikata just nice. Atheletic, disebab kan aku mempunyai darah keturunan Pakistan. Paham2 saja la...

Hamidi geram melihat wanita yang bekerja bersamanya itu. Tubuh wanita bertudung yang berbaju blouse coklat dan berkain skirt merah marron itu sedang menyusun makanan di rak hidangan. Tangan Hamidi rancak membancuh air di gelas tetapi matanya tajam merenung tubuh wanita itu. Lentikan punggung wanita itu...

Ini kisah benar yang terjadi lebih kurang 4 tahun dulu semasa aku bekerja di sebuah kilang electronic di bkt  tengah ,Pulau Pinang. Aku bekerja disitu sebagai seorang juruteknik….masa tu aku baru bekerja…aku jatuh hati pada seorang gadis yang bernama sue…sue ni memang cantik,iras-iras sofea-jane…body dia…fulamak!!buah...

Sudah berminggu-minggu merancang percutian keluarga ke Genting Highlands berkebetulan dengan suami akan ada simposium di sana. Baru minggu lepas dapat tahu peperiksaan penggal-Said, anaknya ditunda seminggu dari jadual asal peperiksaan yang sepatutnya pada minggu lepas. Terpaksalah kini membatalkan saja rancangan asal mahu anak-anak turut ikut sama....